program


Nytårskur - kickoff for Unge i boxen

Nytårskur - kickoff for Unge i boxen

Den 28. januar skyder KulturRummet nytåret ind og det storstilede projekt "Unge i boxen" i gang - og du er inviteret til en brag af en fest med musik, bobler og lækker mad.

Alt for få unge mellem 22-29 år deltog i kommunalvalget i 2017. Vil man styrke og fremtidssikre lokaldemokratiet, skal vi altså have flyttet flere unge ind i boxen og skabt nærdemokratiske fællesskaber og mødesteder, som de unge i højere grad kan se sig selv i. I 2021 søsætter KulturRummet derfor projektet ”Unge i boxen”. I en toptunet demokratibil, ”den rullende box”, vil vi hele vejen rundt i Thy for at opsøge jer unge dér, hvor I er, og engagere jer i den større samtale om Thy, der bliver aktuel op til lokalvalget. Hvordan dén samtale så skal se ud – det bestemmer I.

Lørdag d. 28. januar starter vi samtalen og skyder hele projektet i gang - og vil gerne se jer til en brag af en fest med musik, bobler og gratis burger.

// torsdag d. 28. januar 2021
// 16:30 – 20:00
// Program:
16:30: Ankomst med bobler og fede rytmer
17:00: Velkomst med præsentation af Unge i boxen
17:45-18:30: Aftensmad (bajer og burger)
18:30-20:00: musik, chill-out og prøv boxen

//Sted: Vorupør Boldklub

Hop med på vognen.

PÅ PLAKATEN


Din adgang til den valgte Podcast med kode finder du på billetten du…

På safari blandt giganter, er en tur du sjældent vil glemme. Du er…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: