program


Mad før foredrag: Peter Alsted: På cykeltur med 100 års mellemrum

Mad før foredrag: Peter Alsted: På cykeltur med 100 års mellemrum

Inden foredraget med dokumentarist og forfatter Peter Alsted kan du i Madværkstedet nyde et lækkert måltid mad.  Læs mere

Forfatter og dokumentarist Peter Alsted cyklede i 2019 fra Danmark til Grækenland, en tur på 3.746 KM gen-nem 10 EU-lande. Undervejs overnattede han hos fremmede eller i det fri.

Med sig havde han sin oldefars 'Cykleviser' fra 1904. Oldefaren hedder osse Peter Alsted og var forfatter og højskolelærer, voksede op på en gård ved Tørring og var kendt som 'Gudenå-digteren.'

Oldefarens bog inspirerede Peter Alsted til at skrive om oplevelserne på turen ned gennem Europa, og han udgav efterfølgende digtsamlingen 'Cykeldigte 1904-2019' med egne digte og en genudgivelse af oldefarens 'Cykleviser'.

Digtsamlingen modtog rosende anmeldelser og fik bl.a. fem hjerter i Politiken.

Kom med på en rejse ud i det ukendte, når Peter Alsted læser op og fortæller om hundeangreb, om at banke på hos fremmede og om at møde gæstfrihed og medmenneskelighed midt ude i ingenting.

Pris for foredraget: 50 kr. - bestilles her: https://kulturrummet.billetexpressen.dk/event/sheet/peter-alsted-pa-cykeltur-med-100-ars-mellemrum-A5CD549E13E54FB48A3607C6EDDF0895#41937

AFTENSMAD I MADVÆRKSTEDET
Inden arrangementet er der mulighed for at købe og nyde et lækkert måltid i Madværkstedet:

17.45: Ankomst og køb af drikkevarer
18.00: Maden serveres
19.00: Foredrag med Peter Alsted

Pris for mad: 98 kr.
Betales i Madværkstedet

PÅ PLAKATEN


Din adgang til den valgte Podcast med kode finder du på billetten du…

Dette er det 4 basiskursus som afholdes for dem, der vil være frivillig…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: