program


Fællesspisning i Madværkstedet: Suppe-buffet

Fællesspisning i Madværkstedet: Suppe-buffet

Er du klar til mad med kultur, fællesskab, hygge og farver? Så kom til vores traditionsrige fællesspisning, hvor vi samles i Madværkstedets uformelle rammer, møder andre mennesker, nyder kultursnacks og deler en herlig madoplevelse.

Der skal andre boller på suppen! Når Madværkstedet denne torsdag kl. 17-19 igen slår dørene op til vores hyggelige spisestue, står menuen nemlig ikke på klassisk suppe, steg og is, men på alverdens farvestrålende supper. Vi garanterer, at alle supper er helt fluefrie. Til gengæld skal du ikke blive overrasket, hvis du pludselig hører en råbe ”tjener, der er ord i min suppe”, når Forfatterskolen i Thy i løbet af aftenen byder på herlig ordsuppe.

Tidspunkt: 17-19 (maden serveres kl. 18)

Reservation af madbillet nødvendig - senest onsdag d. 20. januar kl. 12.

Pris:
Voksne: 98 kr.
Børn under 12 år: 50 kr.
- Maden betales i Madværkstedet

PÅ PLAKATEN


Vær med til at fejre befrielsen (en forsinket 75 års markering) Tirsdag d.…

Din adgang til den valgte Podcast med kode finder du på billetten du…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: