program


Fællesspisning i Madværkstedet: Fortællinger og Frikadeller

Fællesspisning i Madværkstedet: Fortællinger og Frikadeller

Hej du - ja dig med de skønne børn. Vi har lavet aftensmad til jer. Vi har også fundet nogle ret herlige børnebøger. Nogle I kan bladre i, nogle vi læser højt af - og nogle du kan låne med hjem.

Torsdag d. 18. februar k. 17-18:30 slår vi igen dørene op til vores traditionsrige fællesspisning, hvor vi samles i Madværkstedets uformelle rammer og møder andre mennesker, mens vi spiser et hyggeligt og farverigt måltid.

Denne gang er der "Fortællinger og frikadeller" på menuen, og vi står klar med  gode historier og lækker mad i børnehøjde. Så hvad siger du til det? Hygge, leg, børnevenlig aftensmad og godnathistorier serveret på et sølvfad?

Husk: I Madværkstedet er alle velkomne, om du kommer alene eller sammen med andre - har gule stilletter eller sorte træsko på.

Reservation af madbillet nødvendig senest onsdag d. 17. februar kl. 12.

Voksne: 98 kr.
Børn under 12 år: 50 kr.
- Betales i Madværkstedet

PÅ PLAKATEN


Dette er det 4 basiskursus som afholdes for dem, der vil være frivillig…

Vær med til at fejre befrielsen (en forsinket 75 års markering) Tirsdag d.…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: