program


Basiskursus 4: Formidling i Nationalparkcenter Thy

Basiskursus 4: Formidling i Nationalparkcenter Thy

Dette er det 4 basiskursus som afholdes for dem, der vil være frivillig formidler i nationalparkcenteret. Derudover holdes 3 kurser, som er obligatoriske for nye frivillige, der skal formidle samt ’formidlingspartnere’.

Dato4)    Formidling i Nationalparkcenter Thy

 

Vi gennemgår formidlingsudstillingen, der bl.a. vil rumme en 13 m lang landskabsmodel over nationalparken og en fotovæg med områdets mest særprægede arter. Der vil være lidt salg i centeret af nationalpark-relaterede bøger, vandrekort mm., som vil blive solgt gennem en selvbetjeningsløsning. Dette skal vi også blive klogere på. Der skal på dette kursus tages forbehold for, at dele af udstillingen eller salgsdelen endnu ikke er helt færdig.Oplægsholdere: Cathrine Lykke Sørensen, naturvejleder og frivilligkoordinator Nationalpark Thy og Frederikke Pii Nilsson, praktikant Nationalpark Thy.Tilmelding senest d. 12. maj over Tour de Thy

PÅ PLAKATEN


Dette er det 4 basiskursus som afholdes for dem, der vil være frivillig…

På safari blandt giganter, er en tur du sjældent vil glemme. Du er…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: