program


Basiskursus 2: Færdsel i og kendskab til Nationalpark Thy - afholdes online

Basiskursus 2: Færdsel i og kendskab til Nationalpark Thy - afholdes online

Dette er basiskursus 2 af 3 kurser, der er obligatoriske for nye frivillige, der skal formidle samt ’formidlingspartnere’. Derudover er der et 4. kursus for frivillige formidlere i nationalparkcenteret.  Læs mere

2)    Færdsel i og kendskab til Nationalpark Thy

Alt efter, hvad dine gæster efterspørger, så lærer du på denne kursusgang, hvor du kan tage dem med hen eller henvise dem til. 

Du får kendskab til, hvilke regler der er for at færdes i naturen og hvorfor der nogle steder er adgangsbegrænsning. Målet er, at du kan anvende reglerne, når du planlægger ture og giver information til gæster. Oplægsholdere: Morten Stummann, forstfuldmægtig Naturstyrelsen Thy, Cathrine Lykke Sørensen, naturvejleder og frivilligkoordinator Nationalpark Thy og Frederikke Pii Nilsson, praktikant Nationalpark Thy.Afholdes online over zoom. Du skal ikke downloade Zoom, men et link bliver sendt til alle tilmeldte dagen før kurset.Tilmelding senest d. 4. maj via Tour de Thy

PÅ PLAKATEN


Vær med til at fejre befrielsen (en forsinket 75 års markering) Tirsdag d.…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: